Hälsporre - Mer detaljer gällande Hälsporre


Hälsporre - Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård

Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård i Smedjebacken är bra på hälsporre

Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård är de enda fotvårdskliniken som kan hjälpa dig med din hälsporre i Smedjebacken. Då både hälsporrebehandlingen och kunnandet av hälsporre varierar mellan olika fotvårdsterapeuterna och därför är det bra att kolla med andra som arbetar med hälsporrar från orter i Dalarna. Både sjukgymnaster och naprapater kan eventuellt hjälpa till om du fått en hälsporre.

Tillgängligheten av en fotvårdsterapeut och kostander för behandling av hälsporre är nästan alltid lägre på mindre orter liknande Smedjebacken så bör kontakta någon inom fotvård en lite ort först. Eftersom det inte finns många som kan hjälpa dig med din hälsporre i Smedjebacken, förutom Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård, kan det vara bra att höra med någon mer som är duktigt på hälsporrar från en annan ort. Börja dock att kontakta Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård först eftersom de dels ligger bra till och är duktiga på fötter och om du har fått en hälsporre kan det behövas flera behandlingstillfällen.
Lättast kommer du i kontakt med Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård som kan hjälpa dig med din hälsporre enligt nedan:


Sköna Fötter Lottas Fot och Friskvård

Uvbergsgatan 24

777 32 Smedjebacken

0240-703 76