Hälsporre - Mer detaljer gällande Hälsporre


Hälsporre - Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud

Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud i Mellerud är bra på hälsporre

Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud är de enda fotvårdskliniken som kan hjälpa dig med din hälsporre i Mellerud. Då både hälsporrebehandlingen och kunnandet av hälsporre varierar mellan olika fotvårdsterapeuterna och därför är det bra att kolla med andra som arbetar med hälsporrar från orter i Dalsland. Både sjukgymnaster och naprapater kan eventuellt hjälpa till om du fått en hälsporre.

Tillgängligheten av en fotvårdsterapeut och kostander för behandling av hälsporre är nästan alltid lägre på mindre orter liknande Mellerud så bör kontakta någon inom fotvård en lite ort först. Eftersom det inte finns många som kan hjälpa dig med din hälsporre i Mellerud, förutom Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud, kan det vara bra att höra med någon mer som är duktigt på hälsporrar från en annan ort. Börja dock att kontakta Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud först eftersom de dels ligger bra till och är duktiga på fötter och om du har fått en hälsporre kan det behövas flera behandlingstillfällen.
Lättast kommer du i kontakt med Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud som kan hjälpa dig med din hälsporre enligt nedan:


Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud

Aspgatan 11

464 33 Mellerud

0530-183 20