Hälsporre - Mer detaljer gällande Hälsporre


Hälsporre - Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord

Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord i Hjärup är bra på hälsporre

Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord är de enda fotvårdskliniken som kan hjälpa dig med din hälsporre i Hjärup. Då både hälsporrebehandlingen och kunnandet av hälsporre varierar mellan olika fotvårdsterapeuterna och därför är det bra att kolla med andra som arbetar med hälsporrar från orter i Skåne. Både sjukgymnaster och naprapater kan eventuellt hjälpa till om du fått en hälsporre.

Tillgängligheten av en fotvårdsterapeut och kostander för behandling av hälsporre är nästan alltid lägre på mindre orter liknande Hjärup så bör kontakta någon inom fotvård en lite ort först. Eftersom det inte finns många som kan hjälpa dig med din hälsporre i Hjärup, förutom Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord, kan det vara bra att höra med någon mer som är duktigt på hälsporrar från en annan ort. Börja dock att kontakta Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord först eftersom de dels ligger bra till och är duktiga på fötter och om du har fått en hälsporre kan det behövas flera behandlingstillfällen.
Lättast kommer du i kontakt med Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord som kan hjälpa dig med din hälsporre enligt nedan:


Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord

Lommavägen 53

245 62 Hjärup

040-41 30 32