Hälsporre - Mer detaljer gällande Hälsporre


Bra på hälsporre i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 17 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 8 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Blekinge finns på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Jämjö

Bra på hälsporre i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 19 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 16 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Bohuslän finns på följande orter:

Stenungsund

Strömstad

Uddevalla

Hällevadsholm

Behandla hälsporrar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 31 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 19 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Falun

Mora

Malung

Behandla hälsporrar i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 6 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 4 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Dalsland finns på följande orter:

Åmål

Färgelanda

Mellerud

Ed

Bra på hälsporre i Gotland

Totalt i Gotland finns det 5 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 3 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Gotland finns på följande orter:

Hemse

Visby

Klintehamn

Behandla hälsporrar i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 12 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 4 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Gästrikland finns på följande orter:

Gävle

Sandviken

Järbo

Valbo

Behandla hälsporrar i Halland

Totalt i Halland finns det 34 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 14 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Halland finns på följande orter:

Kungsbacka

Halmstad

Falkenberg

Onsala

Bra på hälsporre i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 13 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 7 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Hälsingland finns på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Alfta

Edsbyn

Ingen som är bra på hälsporre i Härjedalen

I Härjedalen finns ingen fotvårdsklinik eller fotterapeut som håller på med hälsporrar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än hälsporre och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra på hälsporre i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 16 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 9 olika orter. I Jämtland är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Östersund

Krokom

Frösön

Gäddede

Bra på hälsporre i Lappland

Totalt i Lappland finns det 11 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 10 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Lappland finns på följande orter:

Storuman

Fredrika

Hakkas

Kiruna

Behandla hälsporrar i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 12 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 7 olika orter. I Medelpad är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Sundsvall

Matfors

Ånge

Alnö

Behandla hälsporrar i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 20 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 12 olika orter. I Norrbotten är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Luleå

Piteå

Kalix

HaparandaBehandla hälsporrar i Närke

I Närke finns det sammanlagt 19 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 12 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Närke finns på följande orter:

Örebro

Kumla

Karlskoga

Fjugesta

Bra på hälsporre i Skåne

Totalt i Skåne finns det 143 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 72 olika orter. I Skåne är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Limhamn

Trelleborg

Bra på hälsporre i Småland

Totalt i Småland finns det 87 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 42 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Småland finns på följande orter:

Växjö

Kalmar

Tranås

Jönköping

Behandla hälsporrar i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 35 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 11 olika orter. I Södermanland är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Mariefred

Bra på hälsporre i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 149 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 49 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Stockholms län finns på följande orter:

Stockholm

Lidingö

Bromma

Solna

Bra på hälsporre i Uppland

Totalt i Uppland finns det 27 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 13 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Uppland finns på följande orter:

Uppsala

Enköping

Skutskär

Bålsta

Bra på hälsporre i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 32 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 13 olika orter. I Värmland är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Karlstad

Säffle

Kristinehamn

Arvika

Behandla hälsporrar i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 16 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 12 olika orter. I Västerbotten är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Skellefteå

Umeå

Kåge

Lövånger

Behandla hälsporrar i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 110 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 47 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Västergötland finns på följande orter:

Göteborg

Borås

Lidköping

Vänersborg

Behandla hälsporrar i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 21 fotvårdskliniker som erbjuder hjälp om du fått hälsporrar fördelade på 9 olika orter. I Västmanland är det orter som har flest fortvårdare som kan hjälpa dig med hälsporre och annan fotvård listade nedan.

Västerås

Arboga

Hallstahammar

Heby

Bra på hälsporre i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 13 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 9 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Ångermanland finns på följande orter:

Härnösand

Kramfors

Örnsköldsvik

Husum

Behandla hälsporrar i Öland

I Öland finns det sammanlagt 5 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 3 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Öland finns på följande orter:

Borgholm

Färjestaden

Mörbylånga

Behandla hälsporrar i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 28 fotterapeuter som är bra på att behandla hälsporre och ge annan fotvård på 12 olika orter. Flest fotvårdare som är bra på hälsporrar i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Linköping

Finspång

Söderköping